Harrasta Suomatkassa!

Suomatkan talli tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia harrastamiseen. Varsinaista ratsastuskoulutoimintaa ei ole vaan tunteja järjestetään kysynnän mukaan 1-4 ratsukolle. Alla on listattu palvelut, jotka tällä hetkellä toimivat Suomatkan tallin yhteydessä.

Hevosalan pienyritys, joka tarjoaa täysihoitopalveluiden lisäksi mm. hevosten ja ponien ratsutusta sekä yksityistunteja ja valmennusta.
Tmi Emmi Saarikko
Hevosalan pienyritys, joka tarjoaa täysihoitopalveluiden lisäksi mm. hevosten ja ponien ratsutusta sekä yksityistunteja ja valmennusta.
Jos et omista hevosta ja haluaisit ratsastaa, otathan yhteyttä Oonaan. Oona tarjoaa ratsastusta ja vikellystä pienryhmissä osaavilla ja herkillä ratsuilla. Myös joitain opetuskäytössä olevia hevosia on mahdollista vuokrata. Opetuksesta vastaa ratsastuksenopettaja, CR level 1 - ohjaaja ja FEI:n vikellysvalmentajakurssin käynyt Oona Pekkala. Ota yhteyttä Oonaan p. 0440773734 tai oona.pekkala@gmail.com.
Ratsastus ja vikellys
Jos et omista hevosta ja haluaisit ratsastaa, otathan yhteyttä Oonaan. Oona tarjoaa ratsastusta ja vikellystä pienryhmissä osaavilla ja herkillä ratsuilla. Myös joitain opetuskäytössä olevia hevosia on mahdollista vuokrata. Opetuksesta vastaa ratsastuksenopettaja, CR level 1 - ohjaaja ja FEI:n vikellysvalmentajakurssin käynyt Oona Pekkala. Ota yhteyttä Oonaan p. 0440773734 tai .
Riding is the best solution to any problem.
Unknown Author